Klantervaringen

Prachtige armbanden, van goede kwaliteit. De armbanden worden helemaal aangepast op jouw wensen. Zo heb je een unieke armband, die helemaal bij je past! Ik ben er super blij mee, en zou het iedereen aanraden.

Catherine Clot, Amsterdam, januari 2022

Marian denkt met je mee en weet je wensen uitstekend te vertalen in een uniek product. Mijn vrouw was heel blij met de armbandjesset Bohemian Rapsody.

P. Zijlmans, Amsterdam, december 2021

Ik heb een heel mooi parelsnoer gevonden bij een feestelijke blouse voor een huwelijksfeest.

Mevr. M Nijhuis, Neede, augustus 2021

De parelarmband Brown Eyed Girl is klassiek en uniek tegelijk, je voelt dat de armband speciaal voor jou is gemaakt. De parels schitteren telkens weer anders, bij ander licht. En de service bij bestellen en aanpassen is voorbeeldig.

S. Heering, september 2020

Heb aan Marian gevraagd of ze een armband kon maken die past bij mijn halssnoer. Heeft ze gedaan en nu heb ik een chique 5-rijige armband met witte pareltjes en verschillende vormen maansteenkraaltjes.

Anonymous, juli 2020

Mijn leukste moederdagkado: superlange parelketting met aquamarijn en maansteen en witte pareltjes met metallic glans.

Anonymous, mei 2020

Bij de Wilde Parel in Amsterdam twee snoeren gekozen: Goldfinger en Woodstock Revisited, want ik kon niet kiezen
kiss kiss
Met liefde geknoopt door Marian en dat zie je en voel je! Ik ben er heel blij mee. Volgende keer iets met tanzanite, daar gaat Marian nu over nadenken. Fijn dat zij er is.

Myriame B, Breda, januari 2020

Voor mijn moeder kocht ik het snoer Black Tulip, met echte, zwarte Zuidzee parels. Het snoer is heel mooi en de aflevering was top. Prachtig verpakt, met een beschrijving van de gebruikte materialen en ook nog een paar reserve parels en edelsteenkralen. Ze is er dolblij mee!

Paul G, Nijmegen, januari 2020

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Marian Grobbink

Graag alle velden met een * invullen.

Privacy*

6 + 7 =