Mijn Werkwijze

De Wilde Parel

Hoe werkt het?

Omdat de coronacrisis beperkingen oplegt aan contact, heb ik voorzieningen getroffen waardoor je op veilige afstand de hele collectie ready to wear halssnoeren kunt bekijken en passen. Je bent van harte welkom, het is kostenloos en verplicht tot niets. Neem contact op via de pagina Contact.  

Het maatwerkproces.
Mijn specialisatie is het leveren van maatwerk: jij kiest parels en edelsteenkralen uit mijn collectie en ik ontwerp en maak een halssnoer. Maatwerk vraagt om persoonlijk contact. Mijn werkwijze is erop gericht je een halssnoer naar wens te leveren én de leuke ervaring van co-creatie.

 

De afspraak

Het proces begint met een afspraak voor een persoonlijke ontmoeting. Neem hiervoor per email contact met me op. In en om Amsterdam kom ik naar je toe op een door jouw gekozen plaats en tijdstip, met een representatieve collectie losse parels en edelsteenkralen, passnoeren in verschillende lengtes en ready to wear halssnoeren naar mijn eigen ontwerp.
Wil je samen met vriendinnen afspreken? Dat kan ook!

Oriëntatie

Tijdens de persoonlijke ontmoeting maak je kennis met mijn collectie. Je krijgt advies over materiaalkeuze en stijl als je dat op prijs stelt. Je kunt mij opdracht geven om met jouw keuze voor parels en edelsteenkralen een ontwerp te maken of kiezen voor een ready to wear halssnoer. Je kunt ook bedenktijd nemen en zelfs afzien van enig vervolg, want de oriëntatiesessie verplicht je tot niets.
De kosten voor oriëntatie bedragen
€ 33,00 voor de eerste deelnemer en € 15 voor elke volgende deelnemer.

Ontwerp passen

Je vroeg mij een ontwerp te maken. Tijdens de tweede ontmoeting presenteer ik mijn ontwerp: een tijdelijk geregen halssnoer waarin de door jouw gekozen parels en edelsteenkralen verwerkt zijn. Je beoordeelt en past het snoer. Je kunt eventueel aangeven een tweede ontwerp te willen zien. Je krijgt de definitieve prijsopgave. Je bent overigens niet verplicht het ontwerp te laten realiseren.
De kosten voor een ontwerp bedragen
€ 50,00.

Oplevering

Je ging akkoord met de prijsopgave en vroeg mij het ontwerp te realiseren. Je unieke halssnoer is nu mooi en duurzaam afgewerkt en klaar om af te halen of op te sturen. Het halssnoer heeft een eigen naam gekregen, is mooi verpakt en voorzien van een beschrijving van de gebruikte materialen. Bij het halssnoer krijg je bovendien enkele losse parels en edelsteenkralen die in het snoer verwerkt zijn. Als het halssnoer door een ongelukje breekt, kan ik het weer in oorspronkelijke vorm herstellen.
Als dank voor je opdracht krijg je de betaalde ontwerpkosten a
€ 50,00 terug.

De Wilde Parel

Lees voor een gedetailleerde beschrijving van mijn werkwijze de pagina Voorwaarden en Kosten.
Er zijn verschillende aanpassingen mogelijk op de standaard werkwijze.

Afspraak maken?

Neem gerust contact op met Marian Grobbink

Graag alle velden met een * invullen.

Privacy*

14 + 2 =